Teemme yhteistyötä yksittäisten taiteilijoiden ja taiteilijaryhmien kanssa. Asiakkaitamme ovat myös suuret kulttuurilaitokset, yritykset ja kunnat. Viimeaikaisia hankkeita ovat muun muassa seuraavat:

Käännökset ja tulkkaus

CulturaFest’18: Naapuruuden kielet

CulturaFest-tapahtuma ottaa vastaan ideoita ja taidehankkeita, joiden teema on Naapuruuden kielet. Haku on avoinna 15.6.-15.7.2018. Kutsumme taiteilijoita pohtimaan, miten ja millä tavalla..

Festivaali

CulturaFest’17: Yhteinen muisti

CulturaFest on uudenlainen nykykulttuurifestivaali, joka kokeilee, tutkii ja tuo yhteen ihmisiä, taiteenlajeja ja ajatuksia. Haluamme edistää dialogia monikielisessä Suomessa, ja kokoamme..

Luentosarja

Art Revolution, Russian Case

Permin nykytaiteen museon julkisen taiteen ohjelma muuttuvassa poliittisessa tilanteessa Permin miljoonakaupunki sijaitsee Uralvuoriston länsirinteellä Venäjällä itäisimmässä Euroopassa. Sen nykytaiteen museo..

Luentosarja

Venäjä: ystävä ja vihollinen?

Järjestämme yhdessä Kulttuurikeskus Sofian kanssa seminaarin Venäjä: ystävä ja vihollinen? Kulttuurikeskus Sofian tiloissa Vuosaaren Kallahdessa la 13.5.2017 klo 13-17 Kulttuurista..

Luentosarja

Visual history of Soviet Union and Russia

Visual history of Soviet Union and Russia through the photo archive of RIA Novosti Sovinformburo perustettiin Neuvostoliitossa vuonna 1941 tuottamaan..

Luentosarja

Cultural Initiatives in Russia

New Cultural Initiatives in Russia and their Chances to Succeed. Maanantaina 13.3. klo 19 Kansallisteatterin Lavaklubilla, Läntinen teatterikuja 1, Helsinki..

Luentosarja

Venäläinen animaatio tänään

Venäläinen piirrosanimaatio aloitti yleisöluentojen sarjan marraskuussa 2016 Taidehistorioitsija, teatterikriitikko ja Moskovan Bolshoi Festival Multfilmov -animaatiofestivaalin johtaja Dina Goder esitteli marraskuussa..

Luentosarja

Venäjän kulttuuri – taustaa ja tätä päivää

Luentosarja kertoo, mitä Venäjän kulttuurissa ja yhteiskunnassa tänä päivänä tapahtuu. Luentosarja luotaa myös menneisyyttä, miten tähän on tultu, mutta keskittyy..

Kulttuurituonti

Obin ugrilainen kansallisteatteri Helsinkiin

Länsi-Siperiasta Hanti-Mansian alueella toimivan Obin ugrilaisen kansallisteatteri vieraili Helsingissä Korjaamon Stage-festivaalilla elokuussa 2016 Jääreunan kansat -hankkeen kutsumana. Adelfa Agency Oy..

Käännökset ja tulkkaus

Suomalaiset näytelmät venäjäksi

Adelfa Agencyn kokoama ja toimittama Suomalaisen nykynäytelmän antologia valmistui toukokuun 2016 alussa. Kustantajana on maineikas moskovalainen NLO-kustantamo. Kirja sisältää näytelmät:..