Anna Sidorova

Anna Sidorova

anna@adelfa.fi

Yrityksen toimitusjohtaja. Tunnustettu ammattilaiskääntäjä ja -tulkki. Vuonna 2009 Annalle myönnettiin Suomen opetusministeriön ulkomaisen kääntäjän valtionpalkinto. Innostava opettaja ja mukaansatempaava luennoitsija. Adelfa Agency Oyn perustaja. Kielet: ru, fi, en.

Helena Autio-Meloni

Helena Autio-Meloni

meloni@adelfa.fi

Yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja vanhempi konsultti. Suomen Moskovan suurlähetystön kulttuurineuvos 2012–2015 ja Suomen Pietarin instituutin johtaja 2005–2008. Monipuolinen kokemus kustannusalasta sekä kansainvälisten kulttuurihankkeiden johtamisesta. Erikoisalana teatteri. Adelfa Agency Oyn perustaja. Kielet: fi, sv, ru, en.

Nadja Simakina

Nadja Simakina

nadja@adelfa.fi

Kulttuurituottaja, kääntäjä, opettaja. Nadja on tuottanut kansainvälisiä nykytaiteen hankkeita ja vetänyt suomalais-venäläisiä kulttuuriprojekteja. Nadjan erikoisala on venäjänkielinen sosiaalinen media. Kielet: ru, en, de, fi.

Daria Agapova

Daria Agapova

da.agapova@gmail.com

Kulttuurituottaja, kuraattori, kirjailija, toimittaja, erikoisalana museokasvatus ja näyttelyjen suunnittelu sekä lapsi- että aikuisyleisöille. Lasten päivät Pietarissa -museofestivaalin luoja. Kielet: ru, en, fi.