CulturaFest’17: Yhteinen muisti

CulturaFest on uudenlainen nykykulttuurifestivaali, joka kokeilee, tutkii ja tuo yhteen ihmisiä, taiteenlajeja ja ajatuksia. Haluamme edistää dialogia monikielisessä Suomessa, ja kokoamme yhteen kaikki, joita yhdistää rakkaus kulttuuriin ja halu kehittyä sen avulla.

CulturaFest’17:n teema on Yhteinen muisti – Shared Memory – Общая память. Haluamme puhua lähihistoriasta, joka on vaikuttanut – ja tulee vaikuttamaan – nykyhetkeen. Näytämme, millaisia yhteisiä ajatuksia ja hankkeita suomalaiset ja venäläiset taiteilijat ovat toteuttaneet teemamme alla, ja millaisia yhteneväisyyksiä ja heijastuksia syntyy kulttuurien rajapinnoissa.

Ensimmäinen CulturaFest järjestetään Helsingissä 2.–5.11. ja Vantaalla 10.–11. sekä 17.–19.11. Tapahtuman päänäyttämönä Helsingissä on kulttuurikeskus Kino K13 Katajanokalla (Kanavakatu 12). Vantaan tapahtumapaikat ovat kulttuurikeskus Vernissa, toimintakeskus Silkinportti, Nuorisotila Arkki, taidetalot Toteemi ja Pessi sekä Vantaan venäläinen klubi.

Tapahtuman järjestävät Cultura-säätiö ja Adelfa Agency Oy.

Lisätietoja: CulturaFest