Venäjä: ystävä ja vihollinen?

Järjestämme yhdessä Kulttuurikeskus Sofian kanssa seminaarin Venäjä: ystävä ja vihollinen? Kulttuurikeskus Sofian tiloissa Vuosaaren Kallahdessa la 13.5.2017 klo 13-17

Kulttuurista dialogia käyvät kaksi tutkijaa ja yksi kirkonmies.

Metropoliitta Ambrosiuksen alustuksen aiheena ovat henkisen perintömme yhdistävät ja erottavat tekijät. Helsingin yliopiston Collegiumissa tutkimustaan tekevä Alexandra Grigorjeva puhuu venäläisestä ruoasta Suomessa ja suomalaisesta ruoasta Venäjällä ja Venäjän presidentinhallinnon alaisen kansantalouden ja julkishallinnon instituutin RANEPA:n tutkija Ekaterina Schulman luotaa tulevaisuutta otsikolla ”Valtion tulevaisuus ja tulevaisuuden valtio: poliittinen futurologia”.

Seminaarin työkielet ovat suomi ja venäjä ja seminaarissa on simultaanitulkkaus. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille. Ilmoittautuminen viimeistään 10.5.   tai puh. 010–277 900.

Kulttuurikeskus Sofiassa voi halutessaan osallistua liturgiaan ja nauttia lounaan. Näistä lisätietoja Sofian sivuilla.

Osoite: Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki (Sijainti ja ajo-ohjeet)

Linkki tapahtumaan FACEBOOKISSA

Seminaari kuuluu Adelfa Agency Oy:n vuoden 2017 aikana toteutettavaan yleisöluentosarjaan Venäjän kulttuuri – taustaa ja tätä päivää. Hanke on saanut tukea Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön taiteen ja kulttuurin Venäjä-ohjelmasta sekä Koneen säätiöltä.